Elon Musk, ironic la adresa preşedintelui american după prima misiune SpaceX cu astronauţi civili: „Joe Biden încă doarme”

Elon Musk l-a ironizat pe preşedintele american Joe Biden pentru lipsa de reacţie de care a dat dovadă după ce prima misiune a SpaceX care a implicat doar astronauţi amatori s-a încheiat cu succes, sâmbătă, scrie CNBC.

6251 afișări
Imaginea articolului Elon Musk, ironic la adresa preşedintelui american după prima misiune SpaceX cu astronauţi civili: „Joe Biden încă doarme”

Elon Musk, ironic la adresa preşedintelui american după prima misiune SpaceX cu astronauţi civili: „Joe Biden încă doarme”

Unul dintre urmăritorii lui Musk de pe Twitter a întrebat în mediul virtual: „Preşedintele american refuză să dea credit celor patru astronauţi care au ajutat la strângerea a sute de milioane de dolari pentru St. Jude. De ce credeţi că se întâmplă asta?” Iar Musk nu a ezitat să răspundă: „El încă doarme.”
 
 
SpaceX a adus capsula Crew Dragon înapoi pe Pâmânt în siguranţă, după trei zile petrecute pe orbită. Patru astronauţi amatori au participat la misiunea Inspiration4.
 
Unul dintre scopurile principale ale misiunii a fost să strângă 200 de milioane de dolari pentru Spitalul de Copii St. Jude. Până sâmbătă au fost donate 160 de milioane de dolari, la care se adaugă cele 50 pe care Musk le va vira către spital.
 
Casa Albă nu a dorit să comenteze.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici