Emanuel Ungureanu, USR PLUS: Moţiunea simplă a PSD la adresa lui Vlad Voiculescu este cinică şi ipocrită

  • Moţiunea simplă a PSD la adresa lui Voiculescu este cinică şi ipocrită, spune deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu.
  • El regretă discursul dur pe care l-a avut la şedinţă: „Urletele din bănci ale celor de la PSD sunt imposibil de reprodus în spaţiul public, de aceea, cuvintele mele au fost mai dure”.
440 afișări
Imaginea articolului Emanuel Ungureanu, USR PLUS: Moţiunea simplă a PSD la adresa lui Vlad Voiculescu este cinică şi ipocrită

Emanuel Ungureanu acuză la RFI PSD de cinism, în contextul moţiunii simple la adresa ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu: „Această moţiune simplă este foarte cinică, pentru că PSD-ul a condus sistemul sanitar prin 12 miniştri, dintre care patru sunt urmăriţi penal de către DNA, la această oră, pentru diferite fapte de corupţie (...). Este absolut ipocrită atitudinea PSD faţă de Vlad Voiculescu şi faţă de noua guvernare".

Deputatul USR PLUS regretă limbajul dur pe care l-a folosit la şedinţa de luni a Parlamentului: „Regret duritatea cuvântului <nenorociţi>, însă şi contextul este puţin dificil. Cei care urmăresc discursurile din Parlament nu aud ce aud urechile celor care sunt la tribuna Parlamentului. Am fost numit jigodie, alte cuvinte nu vi le pot descrie, turnător. Deci urletele din bănci ale celor de la PSD sunt imposibil de reprodus în spaţiul public, de aceea, cuvintele mele au fost mai dure (...). Pur şi simplu, PSD s-a manifestat ca o aripă ultras într-o tribună din America de Sud. Nivelul limbajului în Parlament a coborât foarte mult. Nu-mi place că am coborât eu la acest nivel şi o să-mi cer scuze pentru asta, dar nu e uşor de suportat de acolo sudălmile absolut descalificante care vin asupra celor care vorbesc, din partea unor colegi din PSD".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici