Emil Boc a semnat pe lista de susţinere a candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţie

Primarul Clujului, Emil Boc, a semnat, luni, lista de susţinere a candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţie, un argument fiind că aceasta susţine creşterea economică prin investiţii şi locuri de muncă, spre deosebire de Victor Ponta, care are ca model economic "consumul şi pomenile electorale".

297 afișări
Imaginea articolului Emil Boc a semnat pe lista de susţinere a candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţie

Emil Boc a semnat pe lista de susţinere a candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţie (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Emil Boc a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută împreună cu Elena Udrea, la sediul PMP Cluj, că viziunea promovată de candidatul PMP "se bazează pe ceva ce este sănătos pentru ţară şi economie".

"Am semnat pe lista susţinătorilor doamnei Udrea în vederea alegerilor prezidenţiale, mi-am adăugat numele pe lista susţinătorilor, pe această listă am semnat primul. De ce? Un argument este că Elena Udrea susţine ca model economic creşterea economică prin investiţii şi locuri de muncă, spre deosebire de ceea ce susţine Ponta, ca tot ceea ce se întâmplă în economie să fie bazat pe consum şi pomeni electorale. Viziunea promovată de Elena Udrea se bazează pe ceva ce este sănătos pentru ţară şi economie", a spus Boc.

Potrivit acestuia, sunt două modele mari de creştere economică, "unul socialist, social-democrat cu accente populiste, promovat deVictor Ponta", care a fost patentat de Călin Popescu Tăriceanu şi care se bazează pe consum şi pomeni electorale, şi unul "sănătos", pe care l-a promovat împreună cu preşedintele României şi Guvernul pe care l-a reprezentat.

"Ministerul care a promovat cele mai multe investiţii a fost cel al Dezvoltării, când ministru era Elena Udrea. O susţin pe Elena Udrea pentru că a înţeles că doar prin investiţii şi locuri de muncă poate să aducă prosperitate pentru români. O cunosc, ştiu ce a făcut în Guvern, a pus pe prim plan dezvoltarea şi modernizarea ţării şi cred că şi în cea mai înaltă demnitate a statului va avea forţa să ţină România pe această linie, a investiţiilor şi locurilor de muncă", a mai spus Boc.

El a adăugat că preşedintele ţării poate arăta direcţia corectă din punct de vedere economic şi a avertizat că o guvernare de stânga ar duce România la derapaje economice.

"Dacă la Cotroceni va fi un preşedinte de stânga, Victor Ponta, e certitudinea că România nu va avea creştere economică consistentă. Aceasta este opţiunea, economia până la urmă, şi, dintre toţi candidaţii de drepta, singura care poate spune că ştie ce face este Elena Udrea", a spus Boc.

Fostul premier a menţionat că a semnat lista de susţinere a Elenei Udrea şi pentru a sparge un clişeu, fiind de părere că o femeie poate ajunge preşedinte în România.

La rândul său, Elena Udrea a spus că îi mulţumeşte lui Emil Boc că a pus atât de multă încredere în spatele semnăturii sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici