Emil Boc: Nicăieri Paştele nu poate fi mai frumos şi mai plăcut decât acasă, la izvoare

Premierul Emil Boc a declarat, la ieşirea de la slujba de Înviere la care a participat, alături de soţia sa, la biserica din satul natal Răchiţele (Cluj), că nicăieri Paştele "nu poate fi mai frumos şi mai plăcut decât acasă, la izvoare, acolo unde ai crescut".

88 afișări
Imaginea articolului Emil Boc: Nicăieri Paştele nu poate fi mai frumos şi mai plăcut decât acasă, la izvoare

Emil Boc: Nicăieri Paştele nu poate fi mai frumos şi mai plăcut decât acasă, la izvoare (Imagine: Alex Chitu/Mediafax Foto)

Emil Boc a spus că de fiecare dată "lumina Învierii le dă oamenilor puterea de a merge mai departe".

"Nicăieri Paştele nu poate fi mai frumos şi mai plăcut decât acasă, la izvoare, acolo unde ai crescut şi unde te simţi cu adevărat acasă. De fiecare dată lumina Învierii îţi dă puterea de a merge mai departe, să fii mai bun, mai generos şi să speri în mai bine", a declarat premierul.

Boc va participa şi duminică la slujba de Liturghie de la biserica din Răchiţele, urmând ca luni să se întoarcă la Bucureşti.

Premierul Emil Boc a asistat, alături de soţia sa, la slujba de Înviere, oficiată la biserica din satul natal Răchiţele, judeţul Cluj.

Boc a aprins o lumânare şi s-a alăturat credincioşilor care au înconjurat biserica de lemn din satul Răchiţele de trei ori, conform tradiţiei.

După ce au înconjurat biserica, cele câteva sute de credincioşi au intrat în lăcaşul de cult pentru a asista la slujba de Înviere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici