Emil Constantinescu, operat după un accident casnic, în care şi-a fracturat clavicula şi glezna

Fostul preşedinte Emil Constantinescu a suferit, săptămâna trecută, un accident casnic şi a fost operat la Spitalul Militar „Dr. Carol Davila”, din Capitală. Acesta a alunecat pe o suprafaţă spălată cu detergent, iar în cădere şi-a fracturat clavicula şi glezna.

1181 afișări
Imaginea articolului Emil Constantinescu, operat după un accident casnic, în care şi-a fracturat clavicula şi glezna

Emil Constantinescu, operat după un accident casnic, în care şi-a fracturat clavicula şi glezna

Emil Constantinescu a fost operat la Spitalul Militar Central „Dr. Carol Davila” şi continuă recuperarea medicală acasă, pentru o perioadă de o lună şi jumătate.

Printr-un comunicat transmis miercuri, preşedintele Constantinescu transmite toată aprecierea şi mulţumirea sa echipei de medici, asistente şi infirmiere din Secţia Ortopedie, conduse de doctorul Marius Stănescu.

De asemenea, fostul şef al statului a mulţumit şi directorului medical al spitalului şi şef al Clinicii de Medicină Internă, Mariana Jinga.

„Preşedintele Constantinescu mulţumeşte, de asemenea, Serviciului de Protecţie şi Pază, pentru sprijinul acordat”, se arată în comunicat.

Surse medicale spun că Emil Constantinescu a fost externat miercuri din spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici