Epopeea Vlad Voiculescu la Primăria Bucureşti, aproape de final. Candidatul USR-PLUS ar putea fi ales viceprimar, luni

Vlad Voiculescu ar putea fi ales viceprimar general al Capitalei în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, convocată luni, 21 decembrie.

809 afișări
Imaginea articolului Epopeea Vlad Voiculescu la Primăria Bucureşti, aproape de final. Candidatul USR-PLUS ar putea fi ales viceprimar, luni

Epopeea Vlad Voiculescu la Primăria Bucureşti aproape de final. Candidatul USR-PLUS ar putea fi ales luni viceprimar

„Proiect de hotărâre privind desemnarea viceprimarilor municipiului Bucureşti. Iniţiator – Primarul General al Municipiului Bucureşti”, figurează pe orginea de zi a CGMB.

Şedinţa a fost convocată luni, 21 decembrie.

Al doilea viceprimar ar putea fi Stelian Bujduveanu, susţinut de PNL.

Candidatul USR-PLUS pentru funcţia de viceprimar general, Vlad Voiculescu, a lansat la sfârşitul lunii noiembrie un atac dur la adresa Guvernului Orban, spunând că a modificat Codul Administrativ „în mod abuziv, electoral interesat, prostesc şi iresponsabil", iar din această cauză este în situaţia în care nu îşi poate prelua funcţia, deşi au trecut aproape două luni de la alegerile locale.

Nicuşor Dan a explicat că există o prevedere în Codul Administrativ potrivit căreia nu se aleg viceprimarii până la validarea tuturor consilierilor.

„Unde e greşeala în Codul administrativ? Greşeala a fost că validarea se face în două etape”, adaugă primarul general al Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici