Eugen Bejinariu a votat în Zamostea pentru o Românie unită din care să dispară dezbinarea

Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, a votat la secţia amenajată în Căminul Cultural din localitatea sa natală, Zamostea, pentru prosperitatea României, dar şi pentru o Românie unită "din care să dispară dezbinarea", transmite corespondentul MEDIAFAX.

196 afișări
Imaginea articolului Eugen Bejinariu a votat în Zamostea pentru o Românie unită din care să dispară dezbinarea

Eugen Bejinariu a votat în Zamostea pentru o Românie unită din care să dispară dezbinarea

Eugen Bejinariu, care deschide lista PSD Suceava pentru Camera Deputaţilor, a votat, duminică, în localitatea sa natală, Zamostea.

El a spus la ieşirea din urne că a votat pentru o Românie unită din care să dispară dezbinarea.

"Am votat pentru prosperitatea României, pentru prosperitatea tinerilor, pentru prosperitatea oamenilor de vârsta a treia. Am votat pentru o Românie unită, o Românie în care să dispară cuvântul de ordine dezbinarea”, a spus Bejinariu.

În judeţul Suceava sunt deschise 555 de secţii de votare la care sunt aşteptaţi să voteze cei 589.725 de alegători din judeţ.

În judeţ pentru cele zece locuri de deputat şi patru de senator s-au înscris în cursă 162 de candidaţi de la zece partide şi doi candidaţi independenţi.

Citeşte aici toate informaţiile despre alegerile parlamentare 2016

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici