Eugen Nicolicea, propus vicepreşedinte al Camerei în locul lui Marian Sârbu, numit la şefia CSSPP

Plenul Camerei Deputaţilor va vota, marţi, propunerea ca deputatul UNPR Eugen Nicolicea să fie numit vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, în locul lui Marian Sârbu care a demisionat pentru a ocupa postul de preşedinte al CSSPP.

109 afișări
Imaginea articolului Eugen Nicolicea, propus vicepreşedinte al Camerei în locul lui Marian Sârbu, numit la şefia CSSPP

Eugen Nicolicea (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Secretarul Camerei Dumitru Pardău a făcut, luni, această precizare după şedinţa Biroului Permanent al Camerei, arătând că Marian Sârbu şi-a anunţat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Camerei.

Preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a primit, în 27 martie, votul Parlamentului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici