Eugen Teodorovici cap de lista la PSD pentru Senat

Fostul ministru de Finanţe Eugen Teodorovici deschide lista PSD Tulcea pentru Senat: „Chiar dacă, din algoritmul de calcul stabilit ca urmare a rezultatului PSD Tulcea la alegerile locale, nu avem alocat un post de senator pe o poziţie eligibilă, acest lucru mă motivează şi mai mult”.

1282 afișări
Imaginea articolului Eugen Teodorovici cap de lista la PSD pentru Senat

Eugen Teodorovici cap de lista la PSD pentru Senat

„Mulţumesc colegilor mei din Organizaţia PSD Tulcea pentru încrederea de a-mi acorda astăzi votul pentru desemnarea pe prima poziţie de candidat pentru Senatul României”, anunţă pe Facebook Eugen Teodorovici.

El menţionează, însă, că locul nu este eligibil.

„Chiar dacă, din algoritmul de calcul stabilit ca urmare a rezultatului PSD Tulcea la alegerile locale, nu avem alocat un post de senator pe o poziţie eligibilă, acest lucru mă motivează şi mai mult în lupta mea pentru toţi aceia pe care am înţeles să-i reprezint cu demnitate şi responsabilitate în Parlamentul şi Guvernul României”, precizează Teodorovici.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici