Eugen Teodorovici: Le acord două săptămâni celor din opoziţie pentru a-şi dovedi incompetenţa

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici susţine că ceea ce s-a întâmplat la votul pe moţiunea de cenzură arată iresponsabilitatea politicienilor care au arătat că "sunt un produs comercial". Eugen Teodorovici consideră că, în două săptămâni, Opoziţia îşi va dovedi "incompetenţa".

236 afișări
Imaginea articolului Eugen Teodorovici: Le acord două săptămâni celor din opoziţie pentru a-şi dovedi incompetenţa

Eugen Teodorovici: Le acord două săptămâni celor din opoziţie pentru a-şi dovedi incompetenţa

"Ceea ce s-a întâmplat astăzi arată nu doar indiferenţa ci, mai ales, iresponsabilitatea acelor politicieni care au arătat cu uşurinţă că sunt un produs comercial, negociat ca la tarabă. Au înţeles să pună, înaintea interesului celor care i-au trimis în Parlament, interesul personal sau, cel mult, pe cel de partid. Le acord vreo două săptămâni celor din opoziţie pentru a-şi dovedi incompetenţa în faţa românilor. Doar două săptămâni! Din păcate, factura acestui act al opoziţiei, al unor oameni mânaţi mai curând de motivaţii personale decât de dorinţa de a face bine şi, mult mai grav, al unor înalţi oficiali mânaţi de lăcomie sau laşitate şi nu de loialitate faţă de ţară sau naţiune, va fi plătită chiar de către cei care i-au trimis în Parlament şi în conducerea statului român", a scris, joi, pe Facebook, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Acesta este convins că ceea ce a realizat PSD nu va putea fi egalat.

"Şi, din nefericire, mai am convingerea că incompetenţa şi lipsa de viziune a unor aventurieri în oceanul politicii româneşti vor face ca nava, adusă pe linia de plutire şi în direcţia cea bună prin măsurile luate în timpul guvernării PSD, să fie din nou în pericol de a eşua sau, şi mai rău, de a se scufunda, fără nicio şansă de ieşire la suprafaţă", a mai notat social-democratul.

Deputatul PSD Marius Bota şi deputatul Mihăiţă Găină, fost membru PSD, au votat, la vedere, moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului. Bota şi fostul deputat PSD Mihăiţă Găină au fost printre cei patru semnatari PSD ai moţiunii de cenzură. Totodată, Gabriel Petrea, liderul TSD şi fost ministru, a votat moţiunea de cenzură. El a fost aplaudat de parlamentarii Opoziţiei şi huiduit de cei ai PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultări, vineri, la ora 11.00, pentru formarea unui nou Guvern, după ce moţiunea de cenzură a Opoziţiei a fost adoptată în plenul Parlamentului, iar încrederea în Cabinetul Viorica Dăncilă a fost retrasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici