Eugen Tomac, discuţii la „Lincoln Day” cu Donald Trump Jr. Ce i-a spus fiul preşedintelui SUA despre România | FOTO

Preşedintele Partidului Mişcarea P, Eugen Tomac, a discutat la recepţia de “Lincoln Day”, cu Donald Trump Jr., fiul preşedintelui SUA, care i-a spus că a vizitat România şi ca i-a placut foarte mult în ţara noastră, iar liderul PMP i-a adresat invitatia de a reveni la Bucureşti.

2581 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac, discuţii la „Lincoln Day” cu Donald Trump Jr. Ce i-a spus fiul preşedintelui SUA despre România | FOTO

Eugen Tomac, discuţii în Florida cu Donald Trump Jr., fiul preşedintelui SUA

”L-am cunoscut la recepţia de <Lincoln Day> şi pe Donald Trump Jr., fiul Preşedintelui Statelor Unite, care mi-a spus că a vizitat România şi ca i-a placut foarte mult în ţara noastră, iar eu i-am adresat invitatia de a reveni la Bucureşti. Facem ce trebuie pentru România si viitorul nostru euro-atlantic. Doar aşa putem face din nou România puternică şi mare”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Tomac a participat vineri seara la ”Lincoln Day”, sărbătorită pe domeniul preşedintelui SUA, Donald Trump, în Florida la reşedinţa Mar-a-Lago. El a fost invitat la acest eveniment de Partidul Republican.

”Acasă la Preşedintele Trump. În această seară am fost invitat la reşedinţa din Florida a Preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”. Am răspuns acestei invitaţii din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre. Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenţi o adevărată lecţie de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucruri frumoase despre America şi despre cum se face politica activa în cea mai veche şi consolidată democraţie din lume”, a anunţat pe Facebook Eugen Tomac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici