Eugen Tomac: Liviu Balint, exclus din PMP. A avut comportament de maidanez politic la moţiune

Preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac a declarat că deputatul de Sălaj Liviu Balint a avut „un comportament de maidanez politic” atunci când a votat pentri moţiunea de cenzură, afirmând că va fi exclus din PMP, declaraţia fiind făcută, joi seară, la Zalău.

1418 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac: Liviu Balint, exclus din PMP. A avut comportament de maidanez politic la moţiune

Eugen Tomac: Liviu Balint, exclus din PMP. A avut comportament de maidanez politic la moţiune

”(…) Ceea ce s-a întâmplat ieri (miercuri - n.r.), ne-a lăsat un gust amar, pentru că un coleg de-al nostru, până ieri preşedinte al organizaţiei judeţene Sălaj, a decis un lucru inacceptabil în politică, şi anume să spună că mandatul este al lui şi va face ce crede domnia sa, după cum îi dictează conştiinţa, deşi politic noi am luat o decizie foarte clară că nu ne băgăm în jocul PSD”, a declarat preşdintele executiv al PMP Eugen Tomac, citat de salajeanul.ro.

Eugen Tomac a afirmat că ”Balint a avut un comportament de maidanez politic, crezând că având mandatul pe care i l-a dat partidul poate face ce vrea cu el”.

”Poate face ce vrea, dar nu în acest partid. Noi credem că politica se face cu bună credinţă şi cu respect faţă de cetăţeni, cu respect faţă de colegi, cu angajamente politice ferme, aşa că am luat decizia de a-l exclude din partid şi aşa vom proceda de fiecare dată când un coleg de-al nostru va crede că a venit de-acasă cu funcţia în sac”, a susţinut Tomac.

Eugen Tomac a spus că îl aşteaptă pe Liviu Balint, “dacă este bărbat” să îşi depună luni demisia şi să lase locul următorului de pe listă, afirmând că mandatul nu este al lui, ci al PMP.

Preşedintele executiv al PMP a spus că Liviu Blint va avea soarta lui Octavian Goga, dacă este adevărat că Balint şi-a negociat votul pentru ca soţia sa să primească şefia Ambulanţei Sălaj.

”Funcţiile pe care le-a negociat nu le va primi. Pentru că în clipa în care le va primi, va avea soarta domnului Octavian Goga. Nu poţi negocia pentru avantaje personale o poziţie politică. Vorbim de primirea de foloase necuvenite”, a spus Tomac.

Deputalul Liviu Blint a pierdut conducerea Organizaţiei Sălaj şi calitatea de membru, iar până se va stabili o conducere interimară, filiala va fi condusă deprim-vicepreşedintele Fekete Carol.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici