Eugen Tomac: PMP va comanda un sondaj de opinie pentru prezidenţiale. Cinci persoane vor fi testate

Eugen Tomac a anunţat, vineri, că PMP va comanda un sondaj de opinie pentru a vedea care este cea mai potrivită persoană care să candideze la prezidenţiale din partea formaţiunii. Cinci persoane vor fi testate, printre care şi Eugen Tomac, Robert Turcescu sau Mihai Neamţu.

686 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac: PMP va comanda un sondaj de opinie pentru prezidenţiale. Cinci persoane vor fi testate

Eugen Tomac: PMP va comanda un sondaj de opinie pentru prezidenţiale. Cinci persoane vor fi testate

„ Am stabilit ca paşi în primă etapă să comandăm în cel mai scurt timp un sondaj de opinie, unde vor fi testate persoane din interiorul PMP, dar şi figuri politice apropiate de PMP sau de dreapta, de linia noastră politică şi a preşedintelui Băsescu. Doar două nume sunt din partid şi trei nume din afara partidului, cu care am discutat şi i-am informat că vrem să îi testăm în ceea ce priveşte notorietatea de care se bucură”, a anunţat Eugen Tomac, la finalul şedinţei Consiliului Executiv.

Liderul PMP a afirmat că şi el se află printre cele cinci persoane testate de partid.

„Eu mi-am asumat în faţa colegilor că sunt de acord să fiu testat. De asemenea din pareta noastră am propus să vedem exact cum este privit şi domnul Robert Turcescu, pentru că este un fost jurnalist foarte cunoscut şi un membru important al partidului nostru. De asemenea, am avut o discuţie cu domnul Toader Paleologul şi a acceptat să îl băgăm în acest sondaj de testare. Am avut o discuţie şi cu Mihai Neamţu, o voce credibilă de dreapta şi cu o figură importantă din Diaspora, domnul George Mioc din SUA. Sunt cinci nume pe care PMP le va testa în următoarele săptămâni şi vom lua o decizie în ceea ce priveşte candidatul la prezidenţiale”, a subliniat Tomac.

El a adăugat că formaţiunea pe care o conduce va anunţa până pe 10 august, în următorul Consiliu Executiv, prezidenţiabilul PMP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici