Eugen Tomac: Sorina Pintea, un Hopa Mitică folosit în luptele politice din interiorul PSD

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţine că ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, este ”un Hopa Mitică folosit în luptele politice din interiorul PSD” şi că Liviu Dragnea ”nu a ratat momentul şi a mai lovit-o încă o dată pe Gabrielei Firea, prizonieră într-un partid din care nu mai simte că face parte”.

124 afișări
Imaginea articolului Eugen Tomac: Sorina Pintea, un Hopa Mitică folosit în luptele politice din interiorul PSD

Eugen Tomac: Sorina Pintea, un Hopa Mitică folosit în luptele politice din interiorul PSD

”Ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, un Hopa Mitică folosit în luptele politice din interiorul PSD. Este evident că Dragnea nu a ratat nici în acest caz momentul şi a mai lovit-o încă o dată pe Gabrielei Firea, prizonieră într-un partid din care nu mai simte că face parte. Atunci când vine vorba de sănătatea şi siguranţa publică, pe bucureşteni nu-i interesează cine se bate (la propriu!) cu cine, nu-i interesează cine câştigă la PSD, ei vor să fie protejaţi de instituţiile plătite să facă acest lucru”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El a mai afirmat că, în deplină transparenţă, Ministerul Sănătăţii trebuie să prezinte cât mai curând rapoartele de analiză ale apei de la robinetele bucureştenilor şi să gestioneze eficient criza pentru a nu induce ”confuzie şi panică„ în rândul cetăţenilor.

”Culmea culmilor, Sorina Pintea ne spune că suntem în plină epidemie de gripă şi să ne spălăm bine pe mâini, iar pe de altă parte, ne spune să nu folosim apa de la robinet pentru igiena personală”, a conchis liderul PMP.

Apa Nova a informat joi dimineaţă că rezultatele analizelor efectuate reconfirmă şi atestă potabilitatea apei distribuită de companie consumatorilor. Distribuitorul de apă mai menţionează că a crescut concentraţia de clor din cauza topirii zăpezii şi a gheţii, însă valorile sunt în limitele normale.

De asemenea, miercuri seară, Ministerul Sănătăţii a recomandat bucureştenilor să nu folosească apa din reţeaua publică pentru băut, prepararea hranei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici