Eurodeputat, despre alianţa PSD-PNL: Majorităţile acestea se pot prăbuşi rapid precum un colos de lut

Majorităţile acestea sunt periculoase, dar în acelaşi timp se pot prăbuşi rapid precum un colos din lut, dacă vor menţine aceeaşi retorică, declară eurodeputatul Eugen Tomac. El spune că guvernul trebuie să muncească pentru a absorbi banii din PNRR.

358 afișări
Imaginea articolului Eurodeputat, despre alianţa PSD-PNL: Majorităţile acestea se pot prăbuşi rapid precum un colos de lut

Eurodeputat, despre alianţa PSD-PNL: Majorităţile acestea se pot prăbuşi rapid precum un colos de lut

„Guvernul, ce va fi prezentat astăzi, va trebui să muncească zi şi noapte pentru a absorbi banii oferiţi prin PNRR”, declară Eugen Tomac.

El punctează majoritatea de care se va bucura noul guvern PSD-PNL-UDMR.

„Dacă nici de aceasta dată, când avem în faţă o alianţă contra naturii cu o majoritate de 226 deputaţi şi 94 senatori, însemnând 70% din Parlament, când toate consiliile judeţene sunt dominate de PSD, PNL şi UDMR, când din cei peste 3180 de primari din toată ţara - 2876, peste 90%, provin din rândul celor trei partide, când totul pare sub control, nu mai există nicio scuză pentru neimplementarea proiectelor aprobate de Uniunea Europeană. Majorităţile acestea sunt periculoase, dar în acelaşi timp se pot prăbuşi rapid precum un colos din lut, dacă vor menţine aceeaşi retorică pe care am văzut-o în aceste săptămâni, cât au creat coaliţia. Eşecul lor va fi un dezastru pentru ţară, cu un impact major pentru toată economia României. Dacă însă vor reuşi să implementeze PNRR-ul, atunci tot românul va fi mulţumit, chiar şi cei care vorbesc în casă limba maghiară”, conchide Tomac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici