Eurodeputatul care a catalogat România drept „Vestul Sălbatic”, în vizită în ţara noastră

Europarlamentarul german Guido Reil, care a catalogat România drept „Vestul Sălbatic”, a fost în vizită în ţara noastră, la invitaţia Nataliei Intotero, deputat PSD: „A venit să descopere România adevărată”.

3655 afișări
Imaginea articolului Eurodeputatul care a catalogat România drept „Vestul Sălbatic”, în vizită în ţara noastră

Eurodeputatul care a catalogat România drept „Vestul Sălbatic”, în vizită în ţara noastră

„Europarlamentarul german Guido Reil a dat curs invitaţiei mele şi a venit să descopere România adevărată: o ţară frumoasă şi plină de oameni sinceri şi primitori. Alături de Nistor Laurenţiu - Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, avem un program de vizită intens în judeţul nostru. Ţine de noi să schimbăm mentalităţile şi percepţiile celor care generalizează şi ne judecă greşit”, scrie pe Facebook Natalia Intotero.

Ea a publicat şi o fotografie.

În cadrul dezbaterii din 5 octombrie din Parlamentul European Guido Reil a ţinut un discurs jignitor la adresa României, prin care argumentează de ce aceasta nu ar trebui să fie acceptată în Schengen.

„În ultimul am fost de foarte multe ori în România, în drumul meu spre Ucraina, şi am cunoscut România. Aş dori să fiu politicos când spun că România este Vestul Sălbatic al Europei”, a declarat Guido Reil.

Acesta şi-a încheiat discursul concluzionând că „nu avem nevoie de România şi de Bulgaria în Spaţiul Schengen".

Europarlamentarul german Guido Reil activează ca membru al Alternativei pentru Germania (AfD) în Parlamentul European şi face parte din grupul Identitate şi Democraţie (ID).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
guido reil,
românia,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici