Europarlamentar PSD: Alegerea lui Dragnea înseamnă un PSD unit şi mult mai puternic în Transilvania

Europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu a declarat joi, la Alba Iulia, că alegerea lui Liviu Dragnea în fruntea partidului înseamnă "un PSD unit şi mult mai puternic în Transilvania", zonă care în care ar exista o "problemă de percepţie" a formaţiunii.

217 afișări
Imaginea articolului Europarlamentar PSD: Alegerea lui Dragnea înseamnă un PSD unit şi mult mai puternic în Transilvania

Europarlamentar PSD: Alegerea lui Dragnea înseamnă un PSD unit şi mult mai puternic în Transilvania (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Alegerea lui Liviu Dragnea în fruntea Partidului Social Democrat înseamnă un PSD unit şi, totodată, un PSD mult mai puternic în Transilvania, zonă care poate deveni politic o bază electorală importantă pentru partid. (…) Am convingerea că experienţa echipei de conducere va permite partidului să devină şi mai puternic în Ardeal. Transilvania va deveni o prioritate pentru PSD, unde trebuie să comunicăm mai bine ce am făcut pentru oamenii din zonă şi să câştigăm electoratul", a spus Victor Negrescu, joi, la Alba Iulia, în conferinţa de alegeri a PSD Alba.

El a recunoscut că în Transilvania există "o problemă de percepţie a PSD" de către electorat, care poate fi remediată printr-o mai bună organizare şi comunicare, în special prin prezentarea investiţiilor făcute de Guvernul PSD în această zonă.

"Preşedintele interimar al PSD doreşte un dialog cu baza partidului şi mai ales cu cetăţenii oriunde s-ar afla aceştia. Specificul electoral al Ardealului este că se vrea participarea la viaţa comunităţilor locale. În consecinţă, orice strategie pentru vestul României va include un parteneriat solid cu colegii din Transilvania şi o implicare reală a cât mai multor persoane din zonă. Ardelenii susţin valorile sociale, trăiesc în comunitate, sunt majoritar de stânga. Este timpul ca PSD să le arate că reprezintă într-adevăr aceste principii", a completat Victor Negrescu.

Europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu, care este şi membru al Consiliului Executiv al PSD, a participat, joi, la conferinţa filialei din Alba, în cadrul căreia va fi aleasă noua conducere judeţeană. La conferinţă participă câteva sute de delegaţi din întreg judeţul.

Comitetul Executiv Naţional al PSD l-a ales, miercuri, pe Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte interimar al partidului.

Dragnea a fost condamnat, în primă instanţă, la un an de închisoare cu suspendare, în Dosarul Fraudă la Referendumul din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici