Europarlamentarul Cătălin Ivan: Lucrăm deja la un nou proiect politic pentru PSD, în interior

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat,vineri, că lucrează la un nou proiect politic pentru PSD ,în interiorul partidului, afirmând că „nu ai voie să critici, dacă nu pui măcar o soluţie în loc”, în contextul în care a dezaprobat modul „dictatorial” în care Liviu Dragnea conduce partidul.

8124 afișări
Imaginea articolului Europarlamentarul Cătălin Ivan: Lucrăm deja la un nou proiect politic pentru PSD, în interior

Europarlamentarul Cătălin Ivan: Lucrăm deja la un nou proiect politic pentru PSD, în interior (Imagine: MARIUS DUMBRAVEANU/ MEDIAFAX FOTO)

„Lucrăm deja la un nou proiect politic pentru PSD, în interiorul partidului. Cred că nu ai voie să critici dacă nu pui măcar o soluţie în loc. L-am tot criticat pe Liviu Dragnea pentru modul închis, autoritar spre dictatorial, în care conduce partidul, pentru lipsa de viziune şi de direcţie din ultimul timp”, a declarat europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, pe Facebook.

Cătălin Ivan a afirmat că proiectul politic va fi prezentat public „foarte curând”, afirmând că este important să existe dezbatere internă în PSD nu despre cum unii să fie apăraţi ca să nu ajungă în faţa justiţiei, ci despre cum să arate un partid „curat de stânga”.

„Foarte curând vom prezenţa public propunerea noastră de proiect politic pentru colegii noştri, membri ai PSD. Vom analiza atunci câte din propunerile noastre vor fi bune şi câte nu. Important este să avem o dezbatere internă nu despre cum întărim puterea unei persoane în partid, în niciun caz despre cum să-i apărăm pe unii să nu ajungă în faţă instanţei sau cum să-i ajutăm să se îmbogăţească mai uşor din banii publici, ci despre cum trebuie să arate un partid de stânga curat, modern, european, credibil”, a spus social-democratul.

Europarlamentarul a spus că numele celor care lucrează la noul proiect vor fi cunoscute „la momentul potrivit”.

„Unii se vor întreba, pe bună dreptate, cine suntem cei care vom prezenţa acest proiect. Toate la momentul potrivit”, a conchis Cătălin Ivan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici