Europarlamentarul Rareş Bogdan spune că Romania poate împrumuta peste 20 de miliarde de euro pentru salva economia

  • Rareş Bogdan este de părere că România se poate împrumuta cu peste 20 de miliarde de euro pentru a salva economia
  • Rareş Bogdan: Mie îmi este mai frica de efectele crizei economice decât de cele ale crizei medicale
  • Europarlamentarul spune că datoria publica a României este pe locul 21 din 27 de ţări din UE
1361 afișări
Imaginea articolului Europarlamentarul Rareş Bogdan spune că Romania poate împrumuta peste 20 de miliarde de euro pentru salva economia

Europarlamentarul Rareş Bogdan spune că Romania poate împrumuta peste 20 de miliarde de euro pentru salva economia

Rareş Bogdan a declarat la Marius Tucă Show că România ar putea să se împrumute pentru a salva economia.

”Contractarea unui împrumut gigantic. Asta este o idee pe care eu o promovez, deoarece România nu ar trebui să mai evite să ia bani, încă, ieftini de pe pieţele internaţionale. Pentru că datoria publică a României este pe locul 21 din cele 27 de state ale UE şi nu am avea o problemă să luăm 20-25 de miliarde, după modelul francez care au luat 20% din PIB, 600 de miliarde, sau modelul italian sau german şi irlandez. Şi să-i pompăm în economia privată pentru că altfel va fi foarte complicat să reziste”, a declarat europarlamentarul liberal la Marius Tucă Show.

Rareş Bogdan a declarat că se teme mai mult de efectele crizei economic decât de o criză medicală. ”Îmi e mai frică de efectele crizei economice decât de efectele crizei medicale”, a conchis politicianul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici