EVALUAREA guvernului Tudose. Cum cataloghează Dragnea activitatea noului executiv la o lună de la învestire

La o lună de la învestirea Guvernului Tudose, Liviu Dragnea spune că premierul e „un om pragmatic” care îi pune la treabă pe miniştri şi „încep să apară semne foarte bune din ceea ce era întârziat” din programul de guvernare, potrivit Gândul.

1779 afișări
Imaginea articolului EVALUAREA guvernului Tudose. Cum cataloghează Dragnea activitatea noului executiv la o lună de la învestire

Chiar dacă spune că este prea devreme să facă o evaluare, şeful PSD susţine că „dincolo de afecţiune” în relaţia cu Guvernul vor conta rezultatele.

„Despre Guvern: eu le-am spus la început, chiar la Cotroceni, că relaţia dintre mine şi ei nu va fi una bazată pe dragoste sau prietenie, ci doar pe rezultate. Sigur că nu suntem duşmani, dar dincolo de prietenie, dincolo de afecţiune, vor prima rezultatele. Pe mine şi pe noi, ca partid şi coaliţie, ne interesează rezultatele, deci va fi o relaţie bazată strict pe cifre şi pe rezultate pentru că este un program care a fost votat de oameni şi care are ca obiective principale mai mulţi bani în buzunarele românilor, o ţară dezvoltată”, a declarat Dragnea la Antena 3. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici