EXCLUSIV | Ludovic Orban explică povestea fotografiei de la Guvern, devenită virală: Era ziua mea. Dacă am greşit plătesc amenda. Greşeala e umană

  • Ludovic Orban revine cu explicaţii despre fotografia care a făcut înconjurul internetului
  • Orban: Era ziua mea de naştere. Mi-am servit colegii cu o gustare şi câte un pahar
  • Orban: Sunt fumător, dacă e nevoie plătesc amenda. Greşeala e umană
22586 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV | Ludovic Orban explică povestea fotografiei de la Guvern, devenită virală: Era ziua mea. Dacă am greşit plătesc amenda. Greşeala e umană

EXCLUSIV | Ludovic Orban explică povestea fotografiei de la Guvern, devenită virală: Era ziua mea. Dacă am greşit plătesc amenda. Greşeala e umană

Ludovic Orban revine cu clarificări în privinţa controversatei fotografii de la Guvern. Premierul a precizat că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naştere şi că, dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis.

"Este o poza de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whisky. Faptul că nu purtam  mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc", a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară, pentru MEDIAFAX.
 
Cât despre faptul că se fuma în interiorul Guvernului, Ludovic Orban îşi recunoaşte greşeala şi plăteşte amenda dacă e nevoie.
 
"Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multora", mai precizează Orban.
 
Premierul a mai spus că în cadrul întâlnirii s-a discutat despre guvernare şi că o astfel de fotografie nu caracterizează ceea ce se întâmplă în biroul său de obicei.
 
"Evident că am discutat tot de chestiuni legate de guvernare. Aia este o poză care nu este caracterisitcă pentru ce se întâmplă în biroul meu de obicei. Pur şi simplu a fost ziua mea. Cine putea să facă poza, cum a ajuns, nici nu vreau să mă apuc să mă gândesc acum la lucrul ăsta", a adăugat premierul.
 
În cursul serii de vineri, pe reţelele de socializare a început să circule o fotografie în care Ludovic Orban este imortalizat, în biroul său, alături de mai mulţi miniştri. În fotografie premierul, alături de cei care îl acompaniază, fumează şi consumă băuturi alcoolice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici