Exit-poll IRES: Alianţa PSD-UNPR-PC - 41 % din voturi la alegerile europarlamentare, PNL - 14 %, PDL- 10%, Mircea Diaconu - 5%

Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut 41% din voturile exprimate la alegerile europarlamentare, fiind urmată de PNL cu 14 %, conform rezultatelor exit-poll-ului IRES difuzat de DigiTV.

391 afișări
Imaginea articolului Exit-poll IRES: Alianţa PSD-UNPR-PC - 41 % din voturi la alegerile europarlamentare, PNL - 14 %, PDL- 10%, Mircea Diaconu - 5%

Exit-poll IRES: Alianţa PSD-UNPR-PC - 41 % din voturi, PNL - 14 %

Rezultatele exit-poll-ului IRES difuzat de DigiTV arată că la alegerile europarlamentare de duminică Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut  41% din voturi, PNL- 14%, PDL a obţinut 10%, urmat de UDMR, cu 7 % din voturi.

Potrivit aceloraşi rezultate, PMP a obţinut 6%, din voturi, candidatul independent Mircea Diaconu 5%, PPDD a obţinut 4%, iar Forţa Civică 3% din voturile electoratului.

Conform exit-poll-ului IRES, PRM a fost preferat de numai 1% dintre alegători, în timp ce ceilalţi candidaţi independenţi au strâns împreună 3% din voturi, celelalte partide fiind votate de 5% dintre alegători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici