Fanfara Jandarmeriei susţine un concert în Piaţa Victoriei de Ziua Limbii Române. USR a ironizat momentul

Fanfara Jandarmeriei a susţinut un concert, vineri, în Piaţa Victoriei, cu ocazia Zilei Limbii Române, eveniment care a fost ironizat pe Facebook de către reprezentanţii USR. Aceştia au spus că acţiunea, pe care nici Kafka nu şi-ar fi imaginat-o, a avut loc „în bătaia soarelui, într-o piaţă goală”.

2159 afișări
Imaginea articolului Fanfara Jandarmeriei susţine un concert în Piaţa Victoriei de Ziua Limbii Române. USR a ironizat momentul

Sursa foto: Facebook USR Bucureşti

„Ce vedeţi aici este concertul susţinut de Fanfara Jandarmeriei cu ocazia Zilei Limbii Române. Fotografiile sunt făcute când concertul era în plină desfăşurare. Vă daţi seama că am plătit cu toţii un eveniment pe care Kafka nici măcar nu ar fi putut să şi-l imagineze. Într-o vineri, la ora 13:00 în bătaia soarelui, într-o piaţă goală, fără niciun spectator. Cu Fanfara Jandarmeriei, adică fix acea instituţie ai cărei şefi au comandat gazarea protestatarilor. Tot în Piaţa Victoriei”, au subliniat reprezentanţii USR, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Aceştia au mai subliniat că imaginile surprinse de un membru USR surprind „absurdul în cea mai pură formă a lui. Forma PSD”.

(Sursa foto: Facebook USR Bucureşti)

<a name="g17504347"></a>

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici