Felicitare de "La mulţi ani" semnată de Monica Iacob-Ridzi, trimisă unui bărbat mort de trei ani

O femeie din Petroşani a primit, la sfârşitul săptămânii, o felicitare semnată de deputatul PDL Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, felicitarea, cu urarea de "La mulţi ani", fiind adresată soţului femeii, care a murit în urmă cu trei ani.

3164 afișări
Imaginea articolului Felicitare de "La mulţi ani" semnată de Monica Iacob-Ridzi, trimisă unui bărbat mort de trei ani

Felicitare de "La mulţi ani" semnată de Monica Iacob-Ridzi, trimisă unui bărbat mort de trei ani

O femeie din Petroşani a primit, în 30 iulie, o felicitare semnată de deputatul PDL de Valea Jiului Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului şi Sportului, scrisoarea fiind adresată soţului femeii, mort în urmă cu trei ani.

Femeia a povestit că în ziua în care soţul său, care a murit în urmă cu trei ani, ar fi împlinit 66 de ani, un tânăr a bătut la uşa apartamentului şi i-a înmânat un plic care conţinea o felicitare din partea deputatului Monica Iacob-Ridzi.

"Când am văzut despre ce este vorba, i-am mulţumit tânărului şi i-am spus că soţul meu a decedat în urmă cu trei ani. Tânărul nu a mai avut ce să spună, doar mi-a zâmbit şi a plecat", a declarat femeia.

În felicitarea de la "La mulţi ani", Monica Iacob-Ridzi urează "cele mai calde gânduri" şi "o aniversare încununată cu noroc, sănătate şi optimism".

"Vă sunt recunoscătoare pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o şi vă asigur că alegerea dumneavoastră a contribuit la încercarea noastră permanentă de a vă apăra şi susţine dorinţa de a avea o viaţă mai bună", scrie în felicitarea semnată de Monica Iacob-Ridzi.

Pe de altă parte, soţia bărbatului mort este contrariată şi nu îşi explică de unde are deputatul Monica Iacob-Ridzi datele soţului său, în condiţiile în care acesta nu a fost membru al PDL sau al altui partid politic.

"Nu ştiu de unde au avut datele soţului meu. I-am mai spus acelui tânăr că poate aşa cum primeşte felicitări, aşa şi votează pentru Monica Iacob-Ridzi şi PDL", a afirmat femeia.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, deputatul Monica Iacob-Ridzi nu a putut fi contactat pentru a-şi prezenta punctul de vedere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici