Fenechiu: Lui Băsescu nu-i place ce am găsit în minister. Antonescu: N-am discutat cu Ponta pe subiect

Ministerul Transporturilor, Relu Fenechiu, susţine că atacurile preşedintelui la adresa sa nu au legătură cu Raportul MCV, ci ţin de ce a descoperit în minister despre foştii miniştri ai Transporturilor, iar Crin Antonescu spune că nu a avut nicio discuţie cu premierul Ponta cu privire la Fenechiu.

446 afișări
Imaginea articolului Fenechiu: Lui Băsescu nu-i place ce am găsit în minister. Antonescu: N-am discutat cu Ponta pe subiect

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu (Imaggine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Ministerul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat, pentru "Gândul", că atacurile la care este supus din partea preşedintelui Traian Băsescu nu au legătură cu Raportul MCV sau integrarea în Schengen, motivele reale ţinând de ce a descoperit în minister despre foştii miniştri ai Transporturilor.

"Lui Traian Băsescu nu îi place ce am găsit în minister. Ar fi vrut să fie miniştri care să nu caute nimic din trecutul ministerului, a celor care s-au perindat în fruntea ministerului", a fost reacţia lui Fenechiu la declaraţiile lui Traian Băsescu.

Întrebat dacă se referă la mandatul preşedintelui Băsescu în fruntea ministerului, Relu Fenechiu s-a limitat să spună că este vorba de "lucruri din trecutul ministerului, a celor care s-au perindat prin fruntea sa", notează "Gândul".

Relu Fenechiu a precizat că poziţiile premierului au fost destul de clare şi că "doar preşedintele Băsescu are o problemă cu el". "Comisarii europeni deblochează programul operaţional pe transporturi cu mine ministru, iar în ţară vor veni patru miliarde de euro", a adăugat Relu Fenechiu.

Preşedintele Crin Antonescu a declarat, pentru "Gândul", că nu a avut nicio o discuţie în ultimele săptămâni cu premierul Victor Ponta despre ministrul Relu Fenechiu. "PNL îşi menţine sprijinul pentru ministrul Relu Fenechiu. Nu a existat nicio discuţie cu premierul pe acest subiect", a precizat Crin Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, la emisiunea "După 20 de ani", că premierul Victor Ponta l-a asigurat ca se va rezolva problema legată de MCV privind miniştrii cu dosare penale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici