Fenechiu: Să sperăm că pe 29 iulie seara îl vom vedea pe dictator că a fugit

Şeful campaniei PNL pentru referendum, deputatul Relu Fenechiu, a afirmat, marţi seară, la mitingul USL de la Oradea, că data de 29 iulie este "cel mai important eveniment politic din România după 1989" şi că speră ca în acea seară să îl vadă "pe dictator că a fugit".

277 afișări
Imaginea articolului Fenechiu: Să sperăm că pe 29 iulie seara îl vom vedea pe dictator că a fugit

Fenechiu: Să sperăm că pe 29 iulie seara îl vom vedea pe dictator că a fugit (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Fenechiu s-a declarat convins că milioane de români nu îl vor mai vota pe Traian Băsescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Vreau să spun «Traiane, nici nu ştii cât de mic începi să fii»", a afirmat el.

El a adăugat că 29 iulie reprezintă "cel mai important eveniment politic din România după 1989", că românii trebuie să înceapă să trăiască având speranţă în ziua de mâine şi că "trebuie să terminăm cu Traian Băsescu".

El i-a îndemnat pe oameni să meargă la vot la referendum.

"Să sperăm că pe 29 iulie seara îl vom vedea pe dictator că a fugit", a spus Fenechiu.

Aproximativ 8.000 de persoane participă, marţi seară, la un miting organizat de USL la Oradea pentru demiterea lui Traian Băsescu, pe scena amplasată în zonă urcând şi liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici