Fifor, către Guvernul Orban: Nu e vina noastră că sunteţi numiţi de o majoritate de conjunctură

Mihai Fifor atrage atenţia că este important ca Guvernul să dea banii pensionarilor şi copiilor şi să nu dea naştere unei crize politice într-un context global complicat, subliniind că Executivul a fost numit de o majoritate de conjunctură, care nu îl ajută pe premier „să se dea în stambă”.

702 afișări
Imaginea articolului Fifor, către Guvernul Orban: Nu e vina noastră că sunteţi numiţi de o majoritate de conjunctură

Fifor, către Guvernul Orban: Nu e vina noastră că sunteţi numiţi de o majoritate de conjunctură

„Îl ascultam ieri siderat pe premierul Orban justificând intenţia de a ostoi «pohtă ce-a pohtit» a preşedintelui Iohanis, adică o Românie fără PSD. Cum? Prin organizarea de alegeri anticipate. De ce? Pentru că PSD e prea numeros în Parlamentul României şi stă în calea modului şugubăt al Preşedintelui de a interpreta democraţia în ţara această. Zice Orban că să redăm puterea poporului... Ferească Dumnezeu de astfel de oameni politici!!!”, a scris senatorul PSD pe pagina sa de Facebook.

Configuraţia actuală a Parlamentului este data de votul poporului din decembrie 2016, care a decis câţi membri PSD, PNL, USR să fie în acest for, pentru un mandat de patru ani, mai punctează Fifor.

„Dumneavoastră sunteţi pus să vă daţi cu părerea că premier tot de votul Parlamentului acesta. Acum, nu e vina noastră că sunteţi numiţi de o majoritate de conjunctură, care nu vă prea ajută să vă daţi în stambă, dar asta e politica şi acesta e parlamentarismul în România şi asta e Constituţia României”, a mai scris fostul secretar general al PSD.

Important este ca Guvernul Orban să nu creeze o nouă criză politică, într-un context politic global complicat, „doar pentru că nu sunteţi capabili să guvernaţi această ţară”.

„Până atunci, însă, aplicaţi legile statului şi daţi banii pensionarilor şi copiilor din această ţară. Nu aveţi niciun drept să vă jucaţi cu viaţa lor. Iar poftele unora...hmmm...să şi le mai pună în cui sau să ne trimită pe noi, pe PSD-işti la stuf încolonaţi”, se mai arată în postare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici