Fifor, despre anunţul lui Orban privind salariul minim: Dacă şi cu Parcă se plimbau c-o barcă

Secretarul general al PSD Mihai Fifor susţine, despre anunţul premierului Ludovic Orban privind creşterea salariului minim, că "dacă şi cu Parcă se plimbau c-o barcă".Fifor spune că dacă premierul dorea creşterea salariului minim, proiectul de hotărâre de Guvern ar fi fost deja în dezbatere publică.

415 afișări
Imaginea articolului Fifor, despre anunţul lui Orban privind salariul minim: Dacă şi cu Parcă se plimbau c-o barcă

Fifor, despre anunţul lui Orban privind salariul minim: Dacă şi cu Parcă se plimbau c-o barcă

"Orban aruncă praf în ochi alegătorilor înainte de ziua votului. Ne zice că ar putea creşte salariul minim...«Dacă şi cu Parcă se plimbau c-o barcă...» Hai să fim serioşi! Domnule Sică, aveţi pâinea şi cuţitul în mână! Dacă într-adevăr voiaţi să creşteţi salariul minim, până acum proiectul de hotărâre de guvern ar fi trebuit să fie în dezbatere publică. Terminaţi cu manipularea asta ieftină, că nu mai sunteţi în opoziţie. Acum ori livraţi, ori vă abţineţi! Cum să vă creadă lumea când aţi scris cu mânuţa voastră în programul vostru de guvernare că majorările din ultimii ani la salariul minim au fost exagerate?!", a scris, marţi, pe Facebook, senatorul PSD Mihai Fifor.

Guvernul va lua o decizie privind salariul minim până la sfârşitul acestei săptămâni, conform unui anunţ făcut chiar de premierul României, pe pagina de Facebook a Executivului. Ludovic Orban a precizat că salariul minim pe economie ar putea creşte cu 7,2%.

Membri ai Executivului au avut o întâlnire, săptămâna trecută, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii INS şi ai Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză pentru a analiza impactul privind creşterea salariului minim brut pe ţară. Guvernul are două scenarii pentru majorare, urmând să fie adoptată o hotărâre.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici