Fifor, despre ”lista neagră” din PSD: E o poveste. Nimeni nu îi dă afară din partid pe Ştefănescu, Rădulescu şi Pleşoianu

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că lista neagră pe care s-ar afla diferiţi social-democraţi, despre care vorbeşte Codrin Ştefănescu, este „o poveste” şi că nimeni nu îl dă pe acesta afară din partid sau pe Cătălin Rădulescu, ori Liviu Pleşoianu.

1009 afișări
Imaginea articolului Fifor, despre ”lista neagră” din PSD: E o poveste. Nimeni nu îi dă afară din partid pe Ştefănescu, Rădulescu şi Pleşoianu

Fifor, despre ”lista neagră din PSD”: E o poveste. Nimeni nu îi dă afară din partid pe Ştefănescu, Rădulescu şi Pleşoianu

„Lista neagră este o poveste. Hai să fim serioşi. Nimeni nu îl dă afară pe Codrin Ştefănescu din partid. Nimeni nu îl dă afară pe Cătălin Rădulescu din partid. Nimeni nu îl dă afară pe Liviu Pleşoianu din partid. L-a oprit cineva pe prietenul nostru Liviu Pleşoianu să vorbească? Să se exprime? Să se exprime”, a afirmat Mihai Fifor, joi seară, la Antena 3.

Acesta a precizat că Viorica Dăncilă a fost deranjată de afirmaţiile lui Liviu Pleşoianu, adăugând că este inacceptabil să jigneşti o femeie care este premier şi preşedinte de partid.

„Pentru că se depăşeşte o măsură. Una e să ataci o chestie doctrinară, pe măsuri de guvern şi alta este să jigneşti. Lucrul acesta este inacceptabil. În primul rând discutăm de o femeie. În al doilea rând discutăm de prim-ministrul României şi în al treilea rând, îţi place nu îţi place, este preşedintele partidului votat ân Congres. Nu poţi să jigneşti în maniera cu care o face colegul nostru, cu tot respectul pentru ceea ce înseamnă Liviu Pleşoianu pentru PSD”, a explicat Fifor.

El a mai spus că poţi veni în forurile statutare ale partidului să îţi exprimi nemulţumirile. Secretarul general al PSD a precizat că nimeni nu a contestat pe nimeni în Congres, iar tot candidaţii la funcţii au fost lăsaţi să se exprime, însă dacă pierzi o competiţie trebuie să rămâi colegial cu restul membrilor formaţiunii.

„De multe ori am spus dacă eşti un om vertical şi corect, un om de partid, spui ce ai de spus în forul tău statutar, în BPN, CEx, în Congres în cazul de faţă. Dar nimeni nu a contestat pe nimeni. Au dorit să se înscrie pentru diverse poziţii, s-au înscris şi pentru preşedinte de partid, şi pentru preşedinte executiv şi pentru secretar general. Ca niciodată nimeni nu a oprit pe nimeni să vorbească. Au vorbit toţi cei care au vrut să se exprime în cadrul Congresului. Ce dorim mai mult decât atât? Dar într-o competiţie cineva câştigă, cineva pierde. Asta înseamnă competiţie. Dacă eşti un bun coleg, după ce s-a terminat competiţia, strângi mâna celui care a câştigat şi continui lupta. Asta înseamnă camaraderie şi asta înseamnă să fii de aceeaşi parte a baricadei. Nu înseamnă că de a doua zi începi să îi înjuri pe cei pe care nu ai putut să îi înfrângi printr-o competiţie deschisă”, a conchis Mihai Fifor.

Reacţia acestuia vine după ce Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD şi apropiat al lui Liviu Dragnea, a scris, joi pe Facebook, că există o listă neagră în PSD, făcând menţiunea că pe ea „sunteţi toţi”. El a mai precizat că urmează lista neagră din Guvern şi a preşedinţilor filialelor PSD.

Taguri:
fifor,
listă,
neagră

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici