Fifor susţine că vor fi voturi împotriva moţiunii chiar din PNL: Orban premier, jalnică situaţie

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a afirmat, miercuri, că vor exista voturi împotriva moţiunii de cenzură chiar şi de la PNL. El a adăugat că moţiunea nu va trece, deoarece niciun partid din opoziţie nu vrea la guvernare, iar propunerea PNL de premier, respectiv Ludovic Orban, e jalnică.

1764 afișări
Imaginea articolului Fifor susţine că vor fi voturi împotriva moţiunii chiar din PNL: Orban premier, jalnică situaţie

Fifor susţine că vor fi voturi împotriva moţiunii chiar din PNL: Orban premier, jalnică situaţie

„Singura propunere de premier din partea opoziţiei pare a fi Ludovic Orban. Jalnică situaţie pentru opoziţie! Cum să votezi această -glumă de premier-? Pe cel mai puţin credibil politician al zilei?! Pe un fost ministru al Transporturilor codaş la km de autostradă realizaţi?! Pe cel care ar avea în programul de guvernare disponibilizări în masă, majorarea impozitelor pe salarii, oprirea creşterii pensiilor, anularea voucherelor de vacanţă, impozitarea IT-iştilor, sâmbăta zi lucrătoare etc. Refuz să cred că în opoziţie sunt doar sinucigaşi! Vor fi voturi împotriva moţiunii inclusiv de la PNL. Asta pentru că Iohannis preferă în turul doi o confruntare cu Viorica Dăncilă, vizând acumularea votului anti-PSD. Campania lui Iohannis mizează pe confruntarea cu acest guvern, nu pe căderea lui! Ce nu ia PNL în calcul, e votul anti-Iohannis care creşte în fiecare zi şi se va exprima în turul al doilea”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Secretarul general al PSD a adăugat că moţiunea nu va trece, deoarece niciun partid din opoziţie nu vrea la guvernare.

„Să vă spun de ce nu va trece moţiunea: Niciun partid din opoziţie nu vrea să vină la guvernare! Ar fi o misiune imposibilă să obţină cea mai mare creştere economică din UE, să ducă şomajul mai jos de 3%, să crească salariul mediu net la peste 44%, iar pe cel minim net cu 41%, să crească pensia medie netă cu peste 54%, să crească puterea de cumpărare a românilor cu peste 40%. Orice partid ar veni la guvernare după PSD, va arăta cât de slab e în comparaţie cu PSD! Nimeni nu-şi permite asta înainte de parlamentarele din 2020!”, a adăugat Fifor.

El susţine că nu vor mai exista trădări în PSD la moţiunea de cenzură, în afară de cei care au semnat deja.

„ La această „trădare” face trimitere şi UDMR, care şi-a tot exprimat îndoieli, justificate, că nu toţi semnatarii moţiunii vor veni la vot sau, dacă vor veni, nu toţi vor vota. Nu vor fi trădări de la PSD. Cei care au avut de tradat, au tradat deja. Singura alternativă a opoziţiei e declanşarea alegerilor anticipate! Puneţi-vă în pielea lor! Cum să voteze o moţiune de cenzură a cărei consecinţă va fi scurtarea propriului mandat de parlamentar?! Să fim serioşi! PNL este campionul moţiunilor eşuate. Toate moţiunile lor au primit mai puţine voturi decât numărul semnatarilor. În istoria României, singurele moţiuni de cenzură adoptate au fost cele susţinute de PSD. Concluzie: Staţi liniştiţi! Moţiunea nu va trece!”, a mai scris Fifor.

Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată joi, în Plenul Parlamentului.

Taguri:
fifor,
moţiune,
cenzură

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici