Fifor: Un număr de 35-40 de parlamentari vor înclina balanţa în sensul respingerii moţiunii

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a afirmat că în jur de 35-40 de parlamentarii vor înclina joi balanţa moţiunii de cenzură, persoane care realizează că trecerea moţiunii, în absenţa unei alternative serioase a Opoziţiei, ar putea arunca România în haos.

381 afișări
Imaginea articolului Fifor: Un număr de 35-40 de parlamentari vor înclina balanţa în sensul respingerii moţiunii

Fifor: Un număr de 35-40 de parlamentari vor înclina balanţa în sensul respingerii moţiunii

„Există un număr de parlamentari care nu sunt în grupul PSD, dar nici nu au semnat moţiunea. De ce? Pentru că nu au văzut o alternativă din partea opoziţiei. Mai este un alt grup de deputaţi şi senatori care au semnat moţiunea sperând că partidele din opoziţie vor pune ceva serios pe masă. S-au trezit însă cu Sică Mandolină şi cu un program de austeritate ce ar contrasta puternic cu bunăstarea creată în guvernarea PSD. Cum să susţii aşa ceva? E sinucidere politică!”, a scris Mihai Fifor, joi, pe Facebook.

Senatorul PSD a mai spus că numărul aleşilor care ar putea opta să arunce ţara în haos şi austeritate este mai mic decât al parlamentarilor responsabili care doresc stabilitate, motiv pentru care moţiunea nu va fi adoptată joi, în Legislativ.

„Aceste două categorii de parlamentari vor înclina balanţa în sensul respingerii moţiunii. E vorba de 35-40 de oameni responsabili, care realizează că trecerea moţiunii, în lipsa unei alternative serioase din partea opoziţiei, ar arunca ţara în haos. Ei înţeleg că nu poţi juca la ruleta rusească interesul cetăţenilor, doar pentru a satisface nevoile electorale ale lui Iohannis, Ponta şi Barna. Din fericire, numărul celor care vor vota pentru haos şi austeritate este mai mic decât al celor responsabili, care optează pentru stabilitate. Iată de ce moţiunea nu va trece!”, a conchis Fifor.

Moţiunea de cenzură urmează să fie dezbătută şi votată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, care va începe de la ora 10.00. Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că votul moţiunii va fi de la ora 13.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici