Fiica senatorului Vergil Chiţac: Tatăl meu a intrat ieri la terapie intensivă. Mesajul postat de tânără pe Facebook

Fiica senatorului liberal Vergil Chiţac, Irina, a anunţat, luni, pe Facebook că tatăl său, diagnosticat cu noul coronavirus, a fost transferat la terapie intensivă. Vergil Chiţac este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa.

38002 afișări
Imaginea articolului Fiica senatorului Vergil Chiţac: Tatăl meu a intrat ieri la terapie intensivă. Mesajul postat de tânără pe Facebook

„Sunt Irina, sunt fiica lui Vergil si a Simonei Chitac si sora lui Octavian Chitac. Toti trei membrii familiei mele au testat pozitiv pentru COVID19 si sunt momentan internati in Spitalul de Boli Infectioase din Constanta. Pentru multi oameni ei sunt niste numere in statisticile celor de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, niste cazuri despre care citesc si fata de care multi isi exprima intr-un fel sau altul parerea”, a scris fiica senatorului pe pagina sa de Facebook. 

Fiica lui Vergil Chiţac a mai scris că tatăl ei a fost mutat, duminică, la secţie de Terapie Intensivă. 

„Zilele astea mai multi prieteni mi-au spus cate lucruri urate se scriu despre el, pe pagini pe Facebook, in media sau in sectiile de comentarii. Mi s-a spus ca oamenii sunt rai si agresivi, il critica, il invinovatesc. Le-am spus prietenilor mei ca nu mai pot sa faca fata in aceste momente deja grele, si la ura si agresivitatea aruncata catre tatal meu. Dar tatal meu a intrat ieri la terapie intensiva si atunci am hotarat sa scriu”, mai arată postarea tinerei. 

Senatorul Vergil Chiţac a fost confirmat pozitiv, vineri, cu coronavirus. Premierul interimar Ludovic Orban a anunţat că atât el, cât şi toţi membrii Biroului Politic Naţional se vor izola la domiciliu, în condiţiile în care au intrat în contact cu Chiţac.

Liberalul a fost dur criticat după ce a fost transportat la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa fără izoletă şi fără să poarte echipament de protecţie. Şeful ISU Constanţa a precizat că transportul a fost realizat conform procedurii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, care îi permite acest lucru.

Senatorul Vergil Chiţac a fost prezent pe 9 martie în Parlamentul României, iar trei colegi liberali care au intrat în contact cu acesta au fost depistaţi, de asemenea, pozitiv.

Soţia şi fiul senatorului sunt şi ei internaţi, infectaţi cu noul virus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici