Filiala din care provine Grindeanu a votat pentru susţinerea scrisorii anti-Dragnea

PSD Timiş a votat, joi, în cadrul Comitetului Executiv Judeţean, pentru susţinerea scrisorii anti-Dragnea, în care liderului partidului i se cere demisia din funcţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1421 afișări
Imaginea articolului Filiala din care provine Grindeanu a votat pentru susţinerea scrisorii anti-Dragnea

Filiala din care provine Grindeanu a votat pentru susţinerea scrisorii anti-Dragnea

Potrivit unor surse din cadrul PSD Timiş, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Judeţean, care a avut loc la sediul filialei din Timişoara, s-a votat pentru susţinerea scrisorii anti-Dragnea.

Astfel, în cadrul Comitetul Executiv Judeţean al PSD Timiş au fost 90 de voturi ”pentru” susţinerea scrisorii, unsprezece abţineri şi un singur vot ”împotrivă”.

La şedinţă au participat majoritatea primarilor PSD din judeţul Timiş şi a parlamentarilor, iar o parte dintre ei au luat cuvântul, declarând că sunt pentru susţinerea scrisorii anti-Dragnea.

De asemenea, Călin Dobra, preşedintele interimar al PSD Timiş, a declarat, în timpul şedinţei că “este momentul unei schimbări”.

“Am discutat, aşa cum este normal, cu colegii mei, pentru că votul din Comitetul Executiv trebuie să reprezinte organizaţia, nu pe mine personal. Decizia de a susţine iniţiativa colegilor care au semnat acea scrisoare a fost luată cu un vot masiv pentru, aşa că mandatul cu care merg la Bucureşti este foarte clar”, a spus preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra.

Potrivit unui comunicat transmis de PSD Timiş, Comitetul Executiv Judeţean este format din membrii Biroului Permanent Judeţean, parlamentari, primari şi preşedinţi de organizaţii locale.

Acesta s-a întrunit joi pentru a discuta pe marginea scrisorii asumate de mai mulţi lideri ai PSD, prin care se solicită demisia preşedintelui Liviu Dragnea.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte, vineri, de la ora 12.30.

Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu au dat publicităţii, joi, o scrisoare cu 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor.

Potrivit scrisorii, interimatul în partid trebuie asigurat de către Viorica Dăncilă, preşedintele executiv PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici