Firea, atac la Nicuşor Dan: „E mai simplu sā te dai penibil cu bicla decât să rezolvi problemele oraşului”

  • Gabriela Firea susţine că Nicuşor Dan nu este pregătit să conducă un oraş de mărimea Bucureştiului.
  • Nicuşor Dan s-a plimbat joi cu bicicleta prin Bucureşti, în cadrul evenimentului Ziua Mondială a Bicicletei
255 afișări
Imaginea articolului Firea, atac la Nicuşor Dan: „E mai simplu sā te dai penibil cu bicla decât să rezolvi problemele oraşului”

Firea, atac la Dan: „E mai simplu sā te dai penibil cu bicla decât să rezolvi problemele oraşului”

Gabriela Firea îl atacă pe primarul general al Bucureştiului, Nicuşor Dan, care joi s-a plimbat cu bicicleta prin oraş. „În loc sā se dea ridicol cu bicicleta, doar pentru fotografii si filmāri, noul primar ar trebui sā-si consume timpul pretios pentru cetāţeni”, susţine senatorul PSD.

Gabriela Firea susţine că Nicuşor Dan nu este pregătit să conducă un oraş de mărimea Bucureştiului.

„Problema datoriilor “lăsate de Firea” este praf în ochii bucureştenilor, praf pe care îl aruncă zilnic, doar-doar vor uita oamenii de frigul din case, de gropile din asfalt, de ţânţari şi căpuşe, de promisiunile mincinoase din campanie. Să te plângi că ai datorii la PMB înseamnă că nu ştii deloc cum funcţionează o instituţie publică din punct de vedere financiar. Înseamnă că nu înţelegi ce înseamnă o investiţie, care sunt etapele ei, nu pricepi că nu poţi plăti un contract când te taie capul, că nu ştii că toate plăţile instituţiilor publice se fac la termene LEGALE, după ce facturile emise se verifică, se avizează, se certifică”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Mesajul lui Firea a fost scris după ce primarul Nicuşor Dan a participat la o acţiune pentru încurajarea mersului pe bicicletă.

„Poate că e mult mai simplu să dai vina, după 8 luni de mandat, tot pe Firea şi apoi să te ascunzi în dulap…Sau sā te dai penibil cu bicla! Doar cu presa de faţă, sā te vadā lumea, nu pentru ca eşti ecologist”, a mai scris Firea.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, s-a plimbat joi cu bicicleta prin Bucureşti. Dan a participat la evenimentul Ziua Mondială a Bicicletei. Tot pe bicicletă au venit la eveniment preşedintele României, Klaus Iohannis, şi ministrul Mediului, Barna Tanczos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici