Firea deschide lista candidaţilor PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti.Niciunul din consilierii actuali nu mai candidează

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, deschide lista pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, iar niciunul dintre actualii consilieri ai partidului nu mai candidează pentru un nou mandat.

2977 afișări
Imaginea articolului Firea deschide lista candidaţilor PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti.Niciunul din consilierii actuali nu mai candidează

Firea deschide lista candidaţilor PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti.Niciunul din consilierii actuali nu mai candidează (Imagine: Mihai Dascalescu/ Arhiva Mediafax Foto)

"La propunerea colegilor mei, eu sunt persoana care deschide această listă de consilieri generali. Avem un sfert persoane tinere, până în 35 de ani, o treime doamne şi domnişoare. Niciunul dintre actualii consilieri generali nu se află pe lista pe care am depus-o astăzi", a declarat Gabriela Firea.

Trei dintre locurile eligibile revin UNPR.

Firea a mai spus că, din calitatea de candidat social-democrat la Primăria Generală a Capitalei, a transmis tuturor contracandidaţilor o scrisoare în care le propune să aibă un decalog, 10 teme mari pe care să le îndeplinească viitorul primar general al Capitalei, indiferent cine va fi el.

"Le-am propus contracandidaţilor mei să avem u n transport public european, să avem un tichet unic pentru transportul public, să menţinem gratuitatea pe transportul public pentru pensionari, să avem în fiecare cabinet din şcoală un medic", sunt câteva dintre exemplele invocate de Firea.

Gabriela Firea a respins informaţiile apărute în mediul online, potrivit cărora au fost respinse majoritatea candidaturilor din Voluntari.

"Am dat şi eu câteva telefoane. Vreau să spun că toate ştirile sunt total neadevărate. Sunt nişte minciuni. Probabil că cineva doreşte să-şi facă publicitate pe seama mea. (…) Probabil cineva a vrut să desfiinţeze momentul nostru de azi şi să se spună mai mult despre acest subiect decât despre ceea ce am anunţat eu aici", a adăugat Firea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici