Firea, despre prezidenţiale: Am intrat în competiţie/ Pandele: Dacă ea va candida, eu renunţ

Gabriela Firea a declarat că intră în competiţia pentru prezidenţiale deoarece lucrurile nu merg în „direcţia bună” pentru PSD. La rândul său, soţul lui Firea, Florentin Pandele, a spus că nu va mai participa la cursa pentru Cotroceni dacă primarul general va candida.

3780 afișări
Imaginea articolului Firea, despre prezidenţiale: Am intrat în competiţie/ Pandele: Dacă ea va candida, eu renunţ

Firea, despre prezidenţiale: Am intrat în competiţie/ Pandele: Dacă ea va candida, eu renunţ

„Am spus trei ani că nu candidez pentru că PSD avea candidat - domnul Dragnea. Şi chiar nu aveam intenţie să intru într-o competiţie internă cu domnul Dragnea, care oricum avea toate instrumentele să câştige toate bătăliile interne aşa cum se vede că si doamna premier are aceleaşi instrumente preluate de la domnul Dragnea pentru a câştiga orice bătălie. E greu să lupţu cu premierul care are toate mijloacele de convingere. Am intrat în competiţie - candidat la candidatură - pentru că văd că lucrurile nu merg în direcţia bună şi pentru că mi-e teamă că vom pierde nu doar prezidenţialele, ci şi localele şi parlamentarele. Şi nu am vrut să fiu în situaţia când colegii îmi spuneau că sunt vanitoasă şi menţin procentul de credibilitate din ţară doar petru mine pentru la anul, la locale, şi că nu sunt om de echipă”, a spus Gabriela Firea la România TV.

La rândul său, la acelaşi post de televiziune, primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele şi soţul Gabrielei Firea, a spus că îşi retrage candidatura dacă primarul general va fi desemnat de PSD pentru cursa pentru Cotroceni.

„În momentul în care Gabriela Firea va candida - pe care o consider cel mai bun candidat pe care-l are stânga românească -, eu cu siguranţă nu voi mai candida”, a spus Florentin Pandele.

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, a anunţat, la finele lunii mai, că intenţionează să candieze la alegerile prezidenţiale ca independent, subliniind la acel moment că soţia sa, Gabriela Firea, nu îşi doreşte această funcţie.

Taguri:
firea,
pmb,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici