Firea îl atacă pe Nicuşor Dan. Incredibil, primarul este obligat să ducă la capăt o licitaţie

  • Senatorul Gabriela Firea îl atacă pe primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.
  • S-a ajuns la o situaţie incredibilă în Bucureşti, Primarul General este obligat de o instanţă de judecată, printr-o decizie definitivă, să ducă la capăt o licitaţie publică, susţine Firea.
747 afișări
Imaginea articolului Firea îl atacă pe Nicuşor Dan. Incredibil, primarul este obligat să ducă la capăt o licitaţie

Sursa foto: Mediafaxfoto

Senatorul PSD Gabriela Firea susţine că primarul Capitalei blochează intenţionat proiectele începute de ea. „Ce ghinion pe bucureşteni să fie conduşi de un primar care şi-a făcut un scop din a bloca proiecte”, spune Firea care oferă ca exemplu licitaţia pentru tramvaie.

„S-a ajuns la o situaţie incredibilă în Bucureşti: Primarul General este obligat de o instanţă de judecată, printr-o decizie definitivă, să ducă la capăt o licitaţie publică. Mai bine spus, un judecător a decis că în Capitală este nevoie de tramvaie, nu cum a stabilit actualul edil. NIMICuşor Dan a cerut anularea licitaţiei pentru tramvaie româneşti, fără motive întemeiate. Singurul motiv a fost că licitaţia a fost organizată pe când eu conduceam Primăria Capitalei. Nu aş vrea să cred că a fost un motiv şi faptul că aceste tramvaie sunt produse de o firmă din Paşcani şi nu de compania de la Arad”, scrie în mesajul postat pe Facebook de parlamentarul PSD.

Gabriela Firea mai vorbeşte şi de alte proiecte despre care susţine că sunt blocate cu intenţie.

„Pasajul de la Doamna Ghica stă blocat de aproape o jumătate de an! E haos în trafic în principalul punct de ieşire/intrare în Bucuresti dinspre E85. Să nu mai vorbesc de sutele de muncitori care au lucrat acolo şi nu au primit salariile. La fel este şi în Prelungirea Ghencea, poate chiar mai rău. Toată lumea a arătat cu degetul lucrările în ritm de melc de la pasajul Domneşti, dar se poate ca fix lucrarea primăriei să rămână în urmă. Să nu mai spun de blocurile de locuinţe sociale din zona respectivă, unde se bate pasul pe loc”, susţine Firea pe reţeaua de socializare.

Gabriela Firea îl mai critica pe Nicuşor Dan pentru că nu a fost aprobat bugetul Primăriei pe anul în curs.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici