Firea nu exclude candidatura la prezidenţiale: Unde va merge Dragnea, merg şi eu să fiu alternativa

Gabriela Firea a spus că este dispusă să candideze oriunde va merge Liviu Dragnea, inclusiv la prezidenţiale, pentru a reprezenta o alternativă a liderului PSD la alegeri, edilul de Capitală subliniind că face acest lucru pentru că preşedintele PSD „îi face viaţa imposibilă” la Bucureşti.

1642 afișări
Imaginea articolului Firea nu exclude candidatura la prezidenţiale: Unde va merge Dragnea, merg şi eu să fiu alternativa

Firea nu exclude candidatura la prezidenţiale: Unde va merge Dragnea, merg şi eu să fiu alternativa

„În condiţiile în care domnul Dragnea îmi face mandatul imposibil, îmi face viaţa imposibilă, pur şi simplu se răzbună. Este un lucru clar, îl vede toată ţara. Dumnealui se răzbună acum pentru că am avut curaj în septembrie anul trecut să spun că lucrurile nu merg în direcţia corectă. (...) Acolo unde va merge domnia sa, având în vedere că îmi face viaţa imposibilă la Bucureşti, voi merge şi eu să arăt o altă faţă, să fiu o alternativă la domnia sa”, a declarat Gabriela Firea la Antena3, întrebată fiind din nou dacă va candida la prezidenţiale.

Tot în cursul zilei de miercuri, primarul general Gabriela Firea a mai explicat condiţiile unei eventuale candidaturi.

"Am spus la supărare că dacă tot îmi face viaţa un calvar o să vin şi eu după dumnealui oriunde va candida. Dar şi la Teleorman, dacă va candida, eu voi merge după domnia sa să candidez. În acest context am făcut declaraţia, nu în alt fel. Văd că s-a speculat şi culmea era ca ştire verificabilă de prietenul domnului Dragnea", a declarat Gabriela Firea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici