Firea: Nu voi rămâne într-o echipă care vrea să se autodistrugă

Gabriela Firea a spus, duminică, faptul că Partidul Social Democrat trece „printr-un moment foarte greu”, adăugând că nu va rămâne „într-o echipă care vrea să se autodistrugă”.

7777 afișări
Imaginea articolului Firea: Nu voi rămâne într-o echipă care vrea să se autodistrugă

Firea: Nu voi rămâne într-o echipă care vrea să se autodistrugă

Gabriela Firea a spus că PSD ar trebui condus de Marcel Ciolacu.

„A începe să ne batem între noi care e mai bun înseamnă să facem implozie. Momentul e foarte greu. (...) Nu voi rămâne într-o echipă alături de cei care vor să se autodistrugă. În momentul în care văd că cei din conducere se distanţează de ce vor cetăţenii, mă voi retrage din PSD”, a spus Firea, la Antena 3.

Conform sursei citate, ea se va retrage când va vedea că la conducerea formaţiunii politice se vor afla „oameni care ţin la ambiţiile lor mai mult ca la cetăţeni”.

Edilul Capitalei a povestit că, în trecut, a fost „bocată” de propriii ei colegi de partid, afirmând că Liviu Dragnea nu a lăsat-o să candideze pentru conducerea PSD sau la prezidenţiale.

„Domnul Dragnea a cerut miniştrilor Transporturilor să nu mă ajute ca eu să nu cresc în sondaje şi să nu am pretenţia să candidez la şefia partidului sau la alegerile prezidenţiale. S-a dovedit că nu am vrut să candidez nici la prezidenţiale”, a mai spus sursa menţionată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici