Firea: S-a unit „Dreapta”. Tare de tot! Eclatant! Vezuvian! Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns

  • Primarul general, Gabriela Firea, reacţionează după anunţul alianţei USR PLUS şi PNL de susţinere a lui Nicuşor Dan
  • „Tare de tot, eclatant, vezuvian”, a scris aceasta pe Facebook
969 afișări
Imaginea articolului Firea: S-a unit „Dreapta”. Tare de tot! Eclatant! Vezuvian! Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns

Firea: S-a unit „Dreapta”. Tare de tot! Eclatant! Vezuvian! Dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns

Primarul general, Gabriela Firea, reacţionează după anunţul alianţei USR PLUS şi PNL de susţinere a lui Nicuşor Dan şi spune că acest lucru este „tare de tot, eclatant, vezuvian” şi „dacă nu ar fi de râs, ar fi de plâns”. Edilul a mai spus că „o dezgustă manipularea pe care o practică” aliamţa.
 
„Cum stăteam eu aşa printre roşiile şi ardeii din grădiniţa mamei, dar nu degeaba, mai un plivit/copilit, care cum îi zice, tot aia e, începură deodată să curgă mesajele prin telefon : reacţie, reacţie, vrem o reacţie! La ce? Ce a bubuit? Ce s-a întâmplat? S-au găsit bani pentru dublarea alocaţiilor, pentru creşterea punctului de pensie, a venit vreun investitor strategic în ţară şi aduce sute de milioane de euro şi mii de locuri de muncă, s-a terminat de construit Centură Capitalei (e la Guvern), se deschide Metroul din Drumul Taberei (tot la Guvern), s-au modernizat CET-urile guvernului, să nu ne mai dea eroare? Nu, nuu, nuu!! Nimic din toate astea!! Dar? S-a unit “dreapta”!! Wooooowww!!! Cine? Partidele de dreapta!! Tare de tot!! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!!”, scrie sâmbătă seara, pe Facebook, Gabriela Firea.
 
Primarul Capitalei spune că situaţia, „dacă nu ar fi de râs, ar fi chiar de plâns”.
 
„Asta era problema naţională! Asta era problema Capitalei! Aveam de toate dar nu aveam “dreapta” unită! Unită să ce? Să fure? Să mintă? Să aducă în posturi-cheie semidocţi, rubedenii, să transfere haosul din Guvern la Primărie? Să dea tunuri de genul Unifarm? Să dea retrocedari de genul tranzacţiei pentru fraţîi Micula, să scoată patrimoniul la vânzare pe 2 lei, să readucă cele 4-5 firmele căpuşă care au subjugat bugetul Capitalei? Asta au făcut la guvernare, asta vor să facă şi prin primarii şi consilii judeţene! Ce reacţie pot să am? Una de dezgust pentru manipularea pe care o practică!
O precizare pot să fac, totuşi, referitoare la bau-bau-ul electoral numit dreapta “unită”. Dacă şi Usr/Plus sunt de dreapta!! Cu ce mâna îşi leagănă o mama copilul? Cu ce mâna îl alintă? Cu ce mâna se lucrează pământul? Cu ce mâna se operează pe cord? Cu ce mâna se conduce un supersonic? Cu ce mâna se da primul ajutor? Avem nevoie de ambele mâini în viaţă! Dumnezeu ne-a creat unici şi compleţi!”, a adăugat edilul.
 
Conform sursei citate, această tema falsă că „dreapta” e bună şi de stânga nu e nevoie „este la fel de ridicolă precum marii bărbaţi politici care s-au unit azi în numele a orice dar numai a cetăţenilor nu”.
 
„Spun de patru ani şi repet : dotarea spitalelor, modernizarea transportului public, consolidarea clădirilor cu bulină, construirea de pasaje şi poduri sunt probleme pur şi simplu! Care trebuie rezolvate, nu catalogate! Pentru care e nevoie de oameni implicaţi, muncitori, bataiosi, cu dorinţa de a răsturna munţîi pentru oameni. Aţi văzut vreunul cu aceste semnalmente în poză de “dreapta unită”? Cea care a închis spitale, a amputat pensii şi salarii acum catuva ani şi a gestionat dezastruos pandemia anul acesta? Nu doar eu n-am văzut! Sunt din ce în ce mai mulţi care nu mai rezonează la parodia cu “dreapta unită”! Mă întorc la roşii! Poate fac o salată!”, conchide Firea.
 
Liderii Alianţei USR PLUS şi PNL au anunţat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, că îl susţin pe Nicuşor Dan pentru Primăria Generală şi vor susţine candidaţi comuni la primăriile de sector, respectiv:
 
Sectorul 1 - Clotilde Armand
Sectorul 2 - Radu Mihaiu
Sectorul 3 - Adrian Moraru
Sectorul 4 - Simona Spătaru
Sectorul 5 - Cristian Băcanu
Sectorul 6 - Ciprian Ciucu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici