Firea, tir de acuzaţii la adresa prefectului şi primarului ales al Capitalei: „Lipsă de umanitate”, „Nu a dus o pâine unui vârstnic”

Gabriela Firea afirmă că rar i-a fost dat să întâlnească atâta lipsă de responsabilitate şi de umanitate, după ce prefectul Capitalei a făcut declaraţii neclare despre situaţia la zi a pandemiei. Ea l-a mustrat şi pe Nicuşor Dan pentru ceea ce ea a numit că „a aflat acum de pandemie”.

4841 afișări
Imaginea articolului Firea, tir de acuzaţii la adresa prefectului şi primarului ales al Capitalei: „Lipsă de umanitate”, „Nu a dus o pâine unui vârstnic”

Firea, tir de acuzaţii la adresa prefectului şi primarului ales al Capitalei: „Lipsă de umanitate”, „Nu a dus o pâine unui vârstnic”

„Prefectul PNL al Capitalei, din concediu, a anunţat aseară la un post de televiziune că <era la cumpărături> şi nu ştia numărul de infectări şi nici dacă Bucureştiul trebuie să treacă în scenariu roşu cu şcolile, adică toţi elevii să studieze on-line. Atâta lipsa de responsabilitate şi chiar de umanitate, rar mi-a fost dat să întâlnesc!

Îl mai aud şi pe primarul ales care tot anunţă o <celule de criză>. A aflat şi el că e pandemie, după ce în primele 3 luni a stat ascuns. Nu a dus o pâine unui vârstnic sau un medicament unui suferind”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea precizează că spitalele din Bucureşti sunt pregătite din martie.

„Spitalele Capitalei sunt bine pregătite încă din martie, avem stocuri de materiale sanitare şi de protecţie, capacitatea de testare a crescut considerabil, testăm medici, profesori, elevi, farmacişti, vânzători, curieri etc. Fără <celulă de criză>. Fără declaraţii nesăbuite. Fără concedii. Fără cumpărături. Fără pauză. #DreaptaLaCumparaturi #HaosulDeDreapta”, conchide Firea.

Prefectul Capitalei a dat, duminică, la Digi24, declaraţii destul de neclare în legătură cu rata de infectare din Bucureşti. Ulterior, Gheorghe Cojanu a intrat din nou în direct la Digi24 şi a motivat că era la cumpărături când a fost întrebat care este rata de infectare. Acesta a admis că se mai „bâlbâie” în comunicarea publică pentru că este permanent „în tensiune”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
spitale,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici