Firea vs. Nicuşor Dan: Bine ati revenit în Bucureşti, Dl candidat! Sau, mai corect: bine v-ati trezit! Somn usor in continuare! Nani, nani!!!

Gabriela Firea i-a transmis contracandidatului său la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, că măsurile pe care el i le-a cerut duminică sunt introduse din martie în Bucureşti.

7341 afișări
Imaginea articolului Firea vs. Nicuşor Dan: Bine ati revenit în Bucureşti, Dl candidat! Sau, mai corect: bine v-ati trezit! Somn usor in continuare! Nani, nani!!!

Firea vs. Nicuşor Dan: Bine ati revenit în Bucureşti, Dl candidat! Sau, mai corect: bine v-ati trezit! Somn usor in continuare! Nani, nani!!!

„Bine ati revenit in Bucuresti, Dl candidat! Sau, mai corect : bine v-ati trezit! Ati dormit bine? V-ati odihnit suficient? Ce-mi cereti dvs sa fac azi, 12 iulie, eu si echipa mea am realizat, ba chiar mult mai mult, inca din luna martie, de cand erati Dvs disparut fara urma!  Si de cand colegii dvs de la guvernul PNL imi spuneau sa nu ma mai agit, pentru ca e doar o gripa usoara. A vazut o tara intreaga, numai dvs nu...

Puneti mana si va informati! Discutati cu oamenii, cititi presa.

Vad ca va laudati ca va sustin 7 partide si nu va pasa de oameni!

Eu voi ramane in continuare primarul oamenilor, dvs al combinatiilor intre partide...

Daca nu ar fi de plans, ar fi de ras! Somn usor in continuare! Nani, nani!!!”, a scris Firea pe Facebook.

 

Ce îi ceruse Nicuşor Dan Primarului General 

Nicuşor Dan i-a solicitat duminică, „administraţiei PSD-Firea”, într-o nouă conferinţă de presă în stradă, să ia un set de măsuri care i-a fost ignorat în februarie, cu atât mai necesar acum cu cât în Bucureşti sunt peste 100 de cazuri de îmbolnăviri cu Covid-19 pe zi.

„În ceea ce priveşte Primăria Capitalei, ieri am avut peste 100 de îmbolnăviri, în ultima săptămâna peste 400, în februarie am propus în set de măsuri ce nu au fost luate în considerare, sper să fie luate acum.

Cer administraţiei Firea - PSD să fie testate personale care sunt expuse în mod direct - cadre medicale, asistenţi socilai, şoferi şi controlori STB, taximetrişti, persoane care iau contact direct cu publicul. Cer să se facă un parteneriat cu DSP.

Cer să pună în vânzare măşti la punctele de vânzarea a biletelor STB pentru cei care îşi doresc să urce în mijloacele de transport în comun şi nu au masca la ei. Cer să se instituie pentru spaţiile deschise, cum sunt pieţele, un număr de persoane care pot intră.

Cer să instaleze robinete cu apă şi săpun la intrarea în parcuri şi pieţe.

Cer să utilizeze cu dezinfectante mijloacele de transport în comun şi staţiile STB. Cer să asigure spălarea străzilor. Cer să distribuie măşti gratuite către bucureştenii cu venituri reduse”, a fost lista de solicitări a lui Nicuşor Dan, care a stârnit reacţia Primarului General. 

Nicuor Dan subliniase că a ales ca în acea conferinta de presa să nu critice autoritatile, să nu-l critice pe primarul general.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici