Fiul lui Liviu Dragnea şi soţia sa, agresaţi pe stradă. Parchetul Judecătoriei Sector 5 a deschis dosar penal

Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, şi soţia acestuia au fost agresaţi pe stradă, Parchetul Judecătoriei Sectorului 5 deschizând un dosar penal în care se cercetează fapte de ameninţare şi tulburarea ordinii publice.

16558 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Liviu Dragnea şi soţia sa, agresaţi pe stradă. Parchetul Judecătoriei Sector 5 a deschis dosar penal

Fiul lui Liviu Dragnea şi soţia sa, agresaţi pe stradă. Parchetul Judecătoriei Sector 5 a deschis dosar

Incidentul a avut loc în urmă cu 10 zile.

Poliţia Capitalei precizează, referitor la agresiunea asupra fiului lui Liviu Dragnea, că în urmă cu două săptămâni, o persoană a sunat la 112 şi a sesizat că a fost agresată verbal de doi necunoscuţi.

"În urmă cu aproximativ două săptămâni, o persoană a formulat plângere cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Anterior, aceeaşi persoană, prin apel 112, a sesizat că a fost agresată verbal de către doi necunoscuţi. Cercetările sunt continuate de către secţia de poliţie, sub supravegherea unităţii de parchet competente material şi teritorial, în stabilirea situaţiei de fapt şi de drept", precizează Poliţia Capitalei, la solicitarea MEDIAFAX.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au deschis dosar penal in rem pentru ameninţare şi tulburarea liniştii publice, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, Andreea Ceauşu.

Anchetatorii nu cunosc momentan identitatea agresorului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici