Florian Bodog: Niciunul dintre consilierii mei nu a luat bani fără să muncească

Fostul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, pentru care DNA cere urmărirea penală fiind acuzat de abuz în serviciu şi fals intelectual, a declarat, joi, că niciunul dintre consilierii săi nu a luat bani fără să muncească.

510 afișări
Imaginea articolului Florian Bodog: Niciunul dintre consilierii mei nu a luat bani fără să muncească

Florian Bodog: Niciunul dintre consilierii mei nu a luat bani fără să muncească

”Am aflat din presă de solicitarea DNA. Toţi consilierii au avut activităţi pe care le-am fixat eu, m-au ajutat în activitatea mea de ministru, m-au consiliat, mi-au oferit punct de vedere pe domeniul pe care au fost, am avut jurişti, profesori, medici, informaticieni. Aceste acuzaţii nu se susţin şi niciunul dintre consilierii mei nu a luat bani fără să muncească. Pe mine nu m-a întrebat niciun procuror nimic despre acest lucru niciodată. A mai fost o astfel de speculaţie în presă la un moment dat, că au fost mai mulţi consilieri, dar asta s-a întâmplat pentru că eu nu am fost un ministru comod. Aveau altfel de atitudine cu care eu nu eram obişnuit aşa că i-am dat afară din minister. Nu fac comentarii până nu văd dosarul”, a spus Florian Bodog, la Antena 3.

Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a solicitat Senatului României să formuleze cererea de urmărire penală faţă de un fost ministru, în prezent senator în Parlamentul României - Senat, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată şi fals intelectual, în formă continuată, în exerciţiul funcţiei de membru al Guvernului României în perioada ianuarie 2017 – ianuarie 2018, anunţă Ministerul Public.

Faptele reţinute formează obiectul unui dosar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX că este vorba despre Florian Bodog.

Taguri:
florian bodog,
dna,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici