Florin Cîţu: Am avut o discuţie constructivă cu preşedintele CE pentru negocierile privind PNRR

  • Premierul Florin Cîţu se află în vizită la Bruxelles.
  • Cîţu a discutat cu preşedinte CE Ursula Von Der Leyen pentru negocierile privind PNRR.
188 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu: Am avut o discuţie constructivă cu preşedintele CE pentru negocierile privind PNRR

Premierul Florin Cîţu, aflat în vizită la Bruxelles, a anunţat marţi seara că a avut o discuţie constructivă cu preşedinte CE Ursula Von Der Leyen pentru negocierile privind PNRR.

„Am avut o întâlnire foarte constructivă cu preşedintele Comisiei Europene pentru negocierile privind PNRR, aşa cum confirmă şi Ursula Von Der Leyen. Romania are un plan ambiţios de creştere economică sustenabilă, în urma pandemiei”, a scris pe Facebook premierul.

Acesta a anunţat că negocierile şi întâlnirile continuă şi miercuri.

„Lucrăm mână în mână cu România pentru a finaliza un plan solid de recuperare şi rezilienţă cât mai curând. Progrese bune în ceea ce priveşte reformele”, a scris pe reţelele de socializare şi Ursula Von Der Leyen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici