Florin Cîţu anunţă că va negocia cu parlamentarii pentru susţinerea Guvernului: „Nu ne permitem nicio zi fără Guvern”

Premierul Florin Cîţu a anunţat că va negocia cu parlamentarii pentru susţinerea Guvernului pe care-l conduce. Vom vorbi doar cu parlamentarii responsabili, a precizat Cîţu.

546 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu anunţă că va negocia cu parlamentarii pentru susţinerea Guvernului: „Nu ne permitem nicio zi fără Guvern”

Florin Cîţu anunţă că va negocia cu parlamentarii pentru susţinerea Guvernului: „Nu ne permitem nicio zi fără Guvern”

Premierul a fost întrebat despre strategia pe care o va adopta în timpul dezbaterilor despre moţiunea de cenzură depusă de PSD.

„Nu pot să vă dezvălui strategia pentru a câştiga un război, sunt multe lucruri de făcut, nu ne permitem nicio zi fără Guvern”, a declarat Florin Cîţu.

Totuşi, premierul a dezvăluit faptul că va negocia cu toţi parlamentarii care sunt „responsabili”, indiferent de partidul din care fac parte.

„Aruncă ţara în haos, eu cred că există şi parlamentari responsabili în România, cu aceia vom discuta. Este vorba despre parlamentarii care pun mai sus de interesul propriu şi de partid pe cel naţional”, a explicat Florin Cîţu.

Moţiunea de cenzură depusă de PSD va fi citită joi, în Parlament, iar dezbaterea şi votul vor fi marţi, pe 5 octombrie. USR PLUS şi AUR care au iniţiat altă moţiune au anunţat că vor vota documentul PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici