Florin Cîţu: Dacă noii miniştri nu primesc votul Parlamentului, voi propune alte persoane

  • Premierul Florin Cîţu a declarat sâmbătă că va alege alţi miniştri dacă propunerile nu vor fi acceptate de parlamentari.
  • Procedura nu are legătură cu încredea în Guvern, a spus prim-ministrul.
3467 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu: Dacă noii miniştri nu primesc votul Parlamentului, voi propune alte persoane

Florin Cîţu: Dacă noii miniştri nu primesc votul Parlamentului, voi propune alte persoane

Premierul Florin Cîţu consideră că astfel respectă prevederile constituţionale.

„Eu voi respecta Constituţia, merg în Parlament pentru votul miniştrilor... Voi veni cu noi propuneri (n.r.dacă miniştrii nu trec de votul parlamentarilor)... Este clară Constituţia, nu ştiu de ce avem astfel de discuţii”, a declarat Florin Cîţu.

Premierul susţine că votul din Parlament nu are legătură cu încrederea în Guvernul pe care-l conduce.

„Este un vot pentru miniştrii, nu are legătură cu încrederea în Guvern. Noi nu interpretăm Constituţia, noi o aplicăm”, a precizat Cîţu.

Declaraţiile au fost făcute la Palatul Parlamentului înainte de şedinţa Biroului Permanent al PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici