Florin Cîţu: De mâine seară pornim la drum

Florin Cîţu, propus de PNL, USR PLUS şi UDMR pentru a forma viitorul guvern, precizează că i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis, la consultările de la Cotroceni, că este gata să-şi asume guvernarea: „De mâine seară (miercuri - n.r.) pornim la drum”.

1342 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu: De mâine seară pornim la drum

Florin Cîţu: De mâine seară pornim la drum

„I-am transmis domnului preşedinte că sunt gata să-mi asum această guvernare în acest moment dificil pentru România, că vom continua ce am început în acest an şi binenţeles că avem un program de guvernare care aduce multe lucruri importante, măsuri importante pentru români. Am prezentat şi cum văd lucrurile imediat după votul de mâine seară (miercuri - n.r.), şedinţă de guvern, şi care vor fi măsurile din acea şedinţă”, a spus Florin Cîţu.

El precizează că a discutat cu şeful statului şi despre calendarul privind bugetul pe anul viitor.

„De mâine seară pornim la drum”, a conchis Cîţu, propus de PNL, USR PLUS şi UDMR pentru a forma următorul guvern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici