Florin Cîţu: S-a votat decizia de a avea un sistem alternativ de premieri cu primul premier din partea PNL

S-a votat decizia de a avea un sistem alternativ de premieri cu primul premier din partea PNL, spune liderul liberal, Florin Cîţu.

7642 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu: S-a votat decizia de a avea un sistem alternativ de premieri cu primul premier din partea PNL

BREAKING NEWS Florin Cîţu: S-a votat decizia de a avea un sistem alternativ de premieri cu primul premier din partea PNL

„S-a votat decizia de a avea un sistem alternativ de premieri cu primul premier din partea PNL. Am discutat (de flexibilizarea numelui premierului propus de PNL - n.r.), dar nu s-a votat”, spune Florin Cîţu.

El spune că, în prezent, propunerea PNL pentru funcţia de prim-ministru este liderul partidului.

Propunerea noastră o să meargă apoi la preşedintele României, care atributul constituţional. Încă vorbim de programul de guvernare. Vedeţi, vorbim de premier, dar nu avem program de guvernare. Nu vom renunţa la cota unică”, adaugă Cîţu

Liderul PNL afirmă că ministerele avizatoare vor fi împărţite între PSD şi PNL.

„PNL nu a pus niciun fel de condiţie pe numele propuse de PSD”, afirmă Cîţu, întrebat care e poziţia sa, în condiţiile în care PSD nu îl acceptă ca şef al Executivului.

Liderul PNL, Florin Cîţu, spune că liberalii ar trebui să dea primii premierul, în sistemul rotativ. Preşedintele PSD, Marel Ciolacu, reia teza că ponderile parlamentare contează cel mai mult într-o negociere. PNL şi PSD negociază formarea unei coaliţii guvernamentale.

Ştire în curs de actualizare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici