Florin Cîţu speră ca noul proiect PSD în privinţa certificatului verde să nu fie un alt prilej de tergiversare

Sper să nu fie o strategie de a întârzia lucrurile, spune liderul PNL, Florin Cîţu, despre intenţia PSD de a prezenta o nouă propunere legislativă privind certificatul verde.

1019 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu speră ca noul proiect PSD în privinţa certificatului verde să nu fie un alt prilej de tergiversare

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Opinia mea e că o variată nouă (de proiect de lege - n.r.) va întârzia implementarea certificatului verde. Sper să mă înşel, sper să nu am dreptate, sper să fie o variantă să treacă imediat în Parlament, dar experienţa mea din ultimii ani îmi spune că s-ar putea să nu treacă foarte rapid. Dar aşteptăm varianta, sper să fie optimă, să treacă imediat de Parlament, să rezolvăm această problemă”, spune Florin Cîţu.

El i-a criticat pe social-democraţi.

„Am arătat că în momentul în care am introdus proiectul de lege în Parlamentul României a crescut rata de vaccinare, am depăşit 7 milioane de persoane vaccinate. În momentul în care acel proiect nu a fost susţinut, din păcate, de actualii noştri parteneri de coaliţie, rata de vaccinare scăut. Eu sper să vină cât mai repede cu această propunere, să nu fie o strategie de a întârzia lucrurile”, conchide Cîţu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că sunt două variante, amendarea proiectului aflat la Camera Deputaţilor sau prezentarea unui nou proiect, care urmează să fie prezentat de ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici